У Дніпрі запускають перевипуск учнівських квитків: коли та як отримати документ

У Дніпрі запускають перевипуск учнівських квитків: коли та як отримати документ -

У Дніпрі запускають перевипуск учнівських квитків: коли та як отримати документ - фото: t.me/humpolitic

Події
11 сiчня 2023 15:47

У Дніпрі планують перевипустити учнівські квитки для дітей, які навчаються в 5-6 та 10-11 класах.

Як повідомили у міській раді, наразі працюють над друком і видачою учнівських квитків. Вони вже готові для першокласників, які були зареєстровані у системі. Багато шкіл вже забрали надруковані учнівські, а деякі мають ще це зробити, щоб передати потім їх дітям. Окрім першокласників, йдеться і про учнів 2-11 класів, які отримують учнівські вперше, дітей, які загубили квиток, а також тих, хто перейшов із закладу в заклад.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі починають кампанію масштабного перевипуску учнівських для перехідних класів – 5-6 та 10-11 (2022-2023 навчального року). Раніше не могли їх перевипустити, оскільки це забороняла постанова Кабміну №590. Нині розширено перелік того, на що можна робити закупівлі. Найголовніше завдання перевипуску – це оновлення даних дитини.

У міськраді закликають батьків, які ще не надали фото дитини для документу, зробити це. Фото має бути без зайвих елементів на світлому фоні у форматі jpg. Його потрібно надіслати класному керівникові. Нові учнівські планують видавати вже наприкінці лютого чи початку березня.

Прострочені учнівські квитки із голограмною наліпкою діють до 30 березня 2023 року. Якщо дитина втратила учнівський, слід звернутися до директора закладу освіти та написати заяву на перевипуск учнівського квитка у зв’язку із втратою. Якщо дитина перейшла з однієї школи до іншої, необхідно звернутися до нового закладу освіти, аби директор подав заявку на перевипуск учнівського у зв'язку зі зміною закладу освіти. До перевипуску можна користуватися документом, виданим у попередній школі.

Щодо оформлення учнівського квитка можна звертатися на гарячу лінію КП "єДніпро" з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, у п'ятницю – з 09:00 до 16:45 за номерами:  

  • 067-876-94-49,
  • 050-876-94-49,
  • 063-876-94 -94. 

Учнівський квиток у Дніпрі дає право на безкоштовний проїзд в електротранспорті та 25% знижку на проїзд автобусними маршрутами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах