У Дніпропетровській області чоловік поширював комуністичну символіку: що йому загрожує

У Дніпропетровській області чоловік поширював комуністичну символіку: що йому загрожує -

У Дніпропетровській області чоловік поширював комуністичну символіку: що йому загрожує - фото: dp.npu.gov.ua

Події
11 сiчня 2023 11:33

Правоохоронці затримали жителя Дніпропетровської області, який поширював заборонену комуністичну символіку у соціальній мережі.

На головній сторінці у соцмережі 55-річний чоловік із Нікополя опублікував фотографію із атрибутами тоталітарного режиму. Відповідно до закону, публічне поширення такої символіки в Україні заборонено, розповіли у ГУНП у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловіку наразі повідомили про підозру у поширенні символіки комуністичного тоталітарного режиму. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що нещодавно в Івано-Франківській області чоловіки із Дніпра, які приїхали на відпочинок, влаштували бійку. У них виник конфлікт із власниками квадроциклів, які вони арендували. Під час бійки один із дніпрян вдарив ножем 15-річного підлітка у грудну клітину. Постраждалого хлопця доправили до реанімаційного відділення. Правоохоронці одразу затримали чоловіка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах