Чоловіки із Дніпра влаштували поножовщину на Прикарпатті: постраждав підліток

Чоловіки із Дніпра влаштували поножовщину на Прикарпатті: постраждав підліток -

Чоловіки із Дніпра влаштували поножовщину на Прикарпатті: постраждав підліток - фото: if.npu.gov.ua

Події
10 сiчня 2023 14:34

Компанія чоловіків із Дніпра, яка приїхала на відпочинок на Прикарпаття, влаштувала бійку з поножовщиною. Внаслідок події поранення отримав 15-річний хлопець.

Як повідомили у ГУНП в Івано-Франківській області, 6 січня на одній з вулиць місті Микуличин стався конфлікт між компанією чоловіків. На місце негайно виїхали слідчо-оперативна група, слідчі обласної поліції, оперативні працівники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці з’ясували, що чоловіки приїхали на відпочинок із Дніпра та орендували квадроцикли, щоб покататися. При цьому вони вели себе агресивно відносно інструктора, порушували правила використання орендованого транспорту, не реагували на зауваження, а також пошкодили один із квадроциклів. Через це між ними та власниками транспорту виник конфлікт, який згодом переріс у бійку. У ході розбірок 27-річний дніпрянин ударив розкладним ножем у ділянку грудної клітки 15-річному хлопцю, який втрутився у бійку.

Постраждалого підлітка госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні в Івано-Франківську. Поліцейські відразу затримали дніпрянина. Також вони вилучили з місця злочину ніж та передали його на експертизу. Затриманому чоловіку повідомили про підозру за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває слідство.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах