Помер відомий український режисер з Дніпра Максим Арделян

Помер відомий український режисер з Дніпра Максим Арделян

Помер відомий український режисер з Дніпра Максим Арделян - фото: korrespondent.net

Події
10 сiчня 2023 17:13

У ніч на 8 січня помер заслужений діяч мистецтв України та відомий український режисер з Дніпра Максим Арделян. Йому було 42 роки.

Максим Арделян пішов з життя уві сні. Про його смерть повідомила дружина Наталія Богданова. Вона згадує, що чоловік любив жити на повну та ніколи не зраджував своїм принципам.

– Він любив жити на повну, всім все організовувати, бути в центрі подій і дивувати. Він не зрадив своїм принципам і здивував всіх нас востаннє. Це був сон для нього і жорстока реальність для інших. Піти на Різдво уві сні – особлива благодать і Божа любов. Продовжуємо його любити і пам'ятати. А поки що маємо просто відпустити, – написала жінка на своїй сторінці у Facebook. 

Помер відомий режисер з Дніпра Максим АрделянПомер відомий режисер з Дніпра Максим Арделян - фото: facebook.com/Наталія Богданова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наталія Богданова додала, що прощання з режисером відбудеться 11 січня о 13:00 на Білому кладовищі в селі Білогородка. Також у Києві проведуть вечір пам'яті митця.

Народився Максим Арделян у Дніпрі. Згодом він переїхав до Києва. Режисер відомий такими проектами, як "Таврійські ігри", "Золота Жар-птиця", М1 Music Awards та іншими. 

Українські артисти шоковані тим, що Максима Арделяна більше немає. Вони згадують його, як друга, талановиту та геніальну людину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах