У Дніпрі призупиняє роботу "Дінопарк"

У Дніпрі призупиняє роботу "Дінопарк" -

У Дніпрі призупиняє роботу "Дінопарк" - фото: instagram.com/dinopark_dnipro

Події
10 сiчня 2023 17:10

У Дніпрі тимчасово закривається парк динозаврів «Дінопарк». В останні дні роботи діти зможуть відвідати його безкоштовно.

Як повідомили в адміністрації парку, «Дінопарк» робить перерву в роботі до весни. Коли він знову почне працювати – не уточнюється. Поки що парк продовжує приймати відвідувачів. Тут можна побачити 40 рухомих динозаврів, діючий «Вулкан Бажань», помилуватися вечірньою ілюмінацією, покататися верхи на динозаврі та зробити знімки у фотозонах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому 13, 14 і 15 січня для дітей віком до 12 років вхід у парк динозаврів буде безкоштовним. Один дорослий може провести безкоштовно не більше двох дітей. Стандартні пільги на період акції діяти не будуть. За квиток для дорослого чи дитини старше 12 років доведеться заплатити 150 гривень.

Парк динозаврів розташовується у парку Зелений Гай – вулиця Макарова, 27-А (поруч зі спортивним комплексом "Метеор"). "Дінопарк" працює з 11:00 до 19:00. Якщо у вас виникли питання, то можете звертатися за телефоном: (098)-586-4116.

Нагадаємо, що у Дніпрі триває збір теплих речей для внутрішньо-переміщених осіб та тих, хто опинився в складних життєвих обставинах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах