У міськраді розповіли, як змінилася якість питної води у Дніпрі під час війни

У міськраді розповіли, як змінилася якість питної води у Дніпрі під час війни

У міськраді розповіли, як змінилася якість питної води у Дніпрі під час війни - фото: agronews.ua

Події
10 сiчня 2023 12:51

Через повномасштабну війну вода у річці Дніпро погіршилася. Незважаючи на це, якість питної води у нашому місті відповідає всім санітарним вимогам.

Як повідомив директор КП "Дніпроводоканал" Андрій Довгань в ефірі "ДніпроTV" , декілька місяців тому у Дніпрі були зафіксовані різкі стрибки рівня води в річці. Як наслідок на станцію поступала вода поганої якості. Однак, завдяки праіцівникам "Дніпроводоканалу", дніпряни цього непомітили. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Якість вихідної води у Дніпрі дуже сильно змінилася. Тому що буквально кілька місяців тому були різкі стрибки рівня води у річці. На станцію приходила вода огидної якості. Але мешканці Дніпра цього практично не помітили. Так як персонал станції працював цілодобово для забезпечення мешканців якісною питною водою. Такою, якою вона має бути за ДСанПІНом, – зазначив Андрій Довгань. 

Нагадаємо, 30 грудня стало відомо, що тарифи на водопостачання у Дніпрі та інших містах України залишаться незмінними. Відповідне рішення ухвалили на засіданні Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. НКРЕКУ скасувала прийняту раніше постанову, яка передбачала підвищення тарифів на водопостачання. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах