На Дніпропетровщині чоловік застрелив собаку та викинув на смітник: що вирішив суд

На Дніпропетровщині чоловік застрелив собаку та викинув на смітник: що вирішив суд

На Дніпропетровщині чоловік застрелив собаку та викинув на смітник: що вирішив суд - фото: konkurent.ua

Події
10 сiчня 2023 10:54

У Дніпропетровській області чоловік застрелив безпритульного собаку, після чого викинув його на смітник. Йому винесли вирок.

Подія сталася 10 серпня 2022 року у Кривому Розі. Чоловік з балкону своєї квартири побачив дворову собаку біля іншого під’їзду. Після цього він взяв мисливську рушницю та двічі вистрелив у тварину. Вона одразу померла, пише "Перший Криворізький". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потім злочинець вийшов із будинку та викинув тіло загиблого пса до смітника. Очевидці робили зауваження, однак чоловік проігнорував їх та зник. Згодом його затримали. 

За інформацією "Єдиного реєстру судових рішень", під час судового засідання він визнав свою вину й уклав угоду зі слідством.

Спочатку Тернівський районний суд Кривого Рогу ухвалив вирок мешканцю у вигляді року обмеження волі за частиною 1 статті 299 КК України "Жорстоке поводження з тваринами". Потім зловмисника звільнили від відбування покарання з роком випробувального терміну. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах