Комік із Запоріжжя потрапив у скандал після відео з блогеркою Алхім

Комік із Запоріжжя потравпив у скандал після відео з блогеркою Алхім -

Комік із Запоріжжя потравпив у скандал після відео з блогеркою Алхім - фото: instagram.com/shamankaa

Події
09 сiчня 2023 10:49

Відомий запорізький гуморист Руслан Ханумак розлучається з ведучою Аліною Шаманською. Чутки про їхнє розставання ходили вже давно, а нещодавно виник скандал через спільне відео чоловіка з блогеркою Анною Алхім.

Так, 8 січня Аліна Шаманська повідомила, що розлучається з актором і шоуменом Русланом Ханумаком. Вона також опублікувала фото, на якому зображений її чоловік, який, за її словами, "треться геніталіями" з іншою блогеркою на Різдво.

Комік із Запоріжжя потравпив у скандал через відео з Алхім -Комік із Запоріжжя потравпив у скандал через відео з Алхім - фото: instagram.com/shamankaa

Користувачі зазначили, що це сталося вдома у блогерки з Дніпра Анни Алхім і на фото з Ханумаком саме вона. При цьому ведуча зазначила, що її публічно принизили і насміхалися над нею у коментарях під фото. Вона попросила чоловіка захистити її, але він лише відповів, що "вони вище цього". Шаманська додала, що ця ситуація не є причиною розлучення, але це "феєрична остання крапка".

Згодом на інцидент відреагував Руслан Ханумак. Він стверджує, що його немає сенсу звинувачувати у "терті геніталіями", оскільки він нікого не цілував і не обіймав. За його словами, він заїхав зі своїм другом до його подруги на декілька годин. Також він додав, що розірвав стосунки з Аліною близько року тому – ще до початку повномасштабного вторгнення.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ruslan Hanumak (@hanumak)

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах