Над Дніпропетровською областю збили ворожий безпілотник

Над Дніпропетровською областю збили ворожий безпілотник -

Над Дніпропетровською областю збили ворожий безпілотник - фото умовне: cursorinfo

Події
08 сiчня 2023 14:23

Сьогодні, 8 січня, у небі над Дніпропетровською областю наші військові знищили російський безпілотник.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. Безпілотний літальний апарат ворога збили військові з повітряного командування "Схід".

- Мінус ще один ворожий БПЛА. Військові з повітряного командування "Схід" знищили у небі над областю ворожий безпілотник-розвідник, – розповів керівник Дніпропетровської ОВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що сьогоднішня ніч у Дніпропетровській області була неспокійною. Російські окупаційні війська двічі вдарили з важкої артилерії по Нікопольському району. Під ворожим обстрілом були жителі двох громад – Червоногригорівської та Мирівської. Туди прилетіли з півтора десятки снарядів.

Унаслідок ворожих атак ніхто з людей не постраждав. Представники ДСНС зараз продовжують обстежувати ураженні території і з’ясовують наслідки обстрілів.

В інших районах уночі декілька разів лунала сирена, попереджаючи про повітряну небезпеку. Проте там минулося без надзвичайних ситуацій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах