У Дніпропетровській області знайшли розчленоване тіло: подробиці

У Дніпропетровській області знайшли розчленоване тіло: подробиці -

У Дніпропетровській області знайшли розчленоване тіло: подробиці - фото: dp.npu.gov.ua

Події
07 сiчня 2023 17:06

У Павлограді Дніпропетровської області затримали двох людей, які причетні до жорстокого вбивства.

Так, 30 грудня на вулиці Новоросійській виявили розчленоване тіло чоловіка. Правоохоронці розпочали розслідування і за тиждень встановили всі обставини події. Вони з’ясували, що вбитий – це 36-річний уродженець міста Тернівка, який з липня жив у Павлограді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, у вбивстві підозрюють двох жителів Павлограда – 39-річну жінку та її 40-річного співмешканця. З’ясувалось, що 24 грудня вони запросили чоловіка до себе в гості. Під час застілля між ними виник конфлікт: жінка схопила ніж та завдала гостю численні ножові поранення, внаслідок яких він помер. Щоб приховати злочин та уникнути кримінальної відповідальності, співмешканці розчленували тіло, а наступного дня винесли та викинули його в яму. Речі вбитого вивезли в інший район міста.

Чоловіка з жінкою затримали. Ніж та інші речові докази направили на проведення експертного дослідження. Вчора, 6 січня, затриманим повідомили про підозру в умисному вбивстві. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті –  позбавлення волі на строк до 15 років. Триває слідство.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах