Насуваються морози: яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Насуваються морози: яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Насуваються морози: яка погода буде у Дніпрі на вихідних - фото: telegraf.com.ua

Події
06 сiчня 2023 18:07

Січень 2023 року порадував мешканців Дніпра дуже теплими днями. Однак вже на цих вихідних до міста прийдуть сильні морози. Погода може погіршитися вже сьогодні вночі.

Як повідомляє Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології, у соботу 7 січня у Дніпрі очікується 4-9 градусів морозу вдень та від 9 до 14 градусів морозу вночі. Також синоптики прогнозують невелику хмарність, ожеледицю на дорогах та пориви вітру 15-20 метрів за секунду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попопередніми прогнозами синоптиків, у неділю 8 січня у Дніпрі буде хмарно, але без опадів. Температура повітря вдень 3-8 градусів морозу, вночі 10-15 градусів морозу. На дорогах може бути ожеледиця. Вітер від 5 до 10 метрів за секунду.

У зв’язку з погіршенням погодних умов водіїв закликають не залишати свої автомобілі на узбіччях доріг. Адже це може заважати комунальній техніці, яка очищатиме проїжджу частину та оброблятиме її протиожеледними матеріалами.

Нагадаємо, у Дніпрі на різдвяних вихідних, 7 та 8 січня 2023 року, відбудуться цікаві заходи. Мешканців запрошують на вистави, екскурсії та концерт. Переглянути весь перелік можна за посиланням

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах