Як покарали священника УПЦ МП, який під Дніпром влаштував бійку за пиво

Як покарали священника УПЦ МП, який під Дніпром влаштував бійку за пиво

Як покарали священника УПЦ МП, який під Дніпром влаштував бійку за пиво - фото: eparhia.dp.ua

Події
05 сiчня 2023 13:58

У селищі міського типу Слобожанське, що неподалік Дніпра, священник УПЦ МП у нетверезому стані накинувся з кулаками на чоловіків, які не захотіли налити йому пива. Священнослужителя вже покарали. 

Як повідомили на офіційному сайті УПЦ Дніпропетровської єпархії, митрополита Сергія Рєзнікова звільнили з посади настоятеля храму за аморальну поведінку і заборонили йому брати участь у священнослужінні. Там також зазначили, що його дії зганьбили високий сан священнослужителя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– 2 січня 2023 року Указом Керуючого Дніпропетровською єпархією Української Православної Церкви митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Іринея, клірик Дніпропетровської єпархії УПЦ протоієрей Сергій Рєзніков за аморальну поведінку, що ганьбить високий сан священнослужителя, звільнений з посади настоятеля храму на честь ікони Божої Матері "Призри на смирення" смт. Слобожанське Дніпровського району Дніпропетровської області та заборонений у священнослужінні, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Слобожанському, що неподалік Дніпрі, священник накинувся з кулаками на чоловіків, які не захотіли налити йому пива. За словами чоловіків, вони йшли з магазину і зайшли до церкви. Там до них підійшов священник, який запропонував їм випити їхнє ж пиво. Чоловіки йому відмовили. Вони стверджують, що священнослужитель вже був п’яним у цей час і розпочав з ними бійку. Пастор із Дніпра Олег Лебединський згодом написав, що чоловік на відео – це священник УПЦ Московського патріархату. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах