Як почуваються мама та її малюк, народжений у новорічну ніч у Дніпрі

Як почуваються мама та її малюк, народжений у новорічну ніч у Дніпрі

Як почуваються мама та її малюк, народжений у новорічну ніч у Дніпрі - фото: dniprorada.gov.ua

Події
03 сiчня 2023 17:49

У Дніпрі у новорічну ніч народився один хлопчик на все місто. Вперше за чверть століття у нашому місті під Новий рік народилося так мало дітей. 

Як повідомили у пресслужбі міської ради Дніпра, 38-річна мама Ольга почала народжувати сина за сім годин до Нового року.  Він з’явився на світ 1 січня о 01:12 зі зростом 57 сантиметрів та вагою 3640 кілограм. Хлопчика назвали Данилом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ольга каже, що сподівалася на появу малюка на тиждень пізніше і не очікувала, що він народиться у святкову ніч. Народжувала сина жінка разом із чоловіком.

– Це дуже довгоочікувана дитина. Ми мріяли саме про хлопчика, бо дівчинка в нас вже є. І ось такий приємний подарунок під ялинку ми з чоловіком отримали. Він поки схожий на татка. Народжувала я разом з чоловіком. І першу донька тато також зустрічав разом зі мною. Взагалі місто Дніпро чудове, дуже добрі люди, – зазначила Ольга.

Лікарі розповідають, що зараз стан мами та дитини хороший. Малюк активний, добре їсть та має здоровий сон. Через день їх планують виписувати.

Нагадаємо, що Ольга, її чоловік та старша донька родом із Маріуполя. У рідному місті вони мали бізнес та свій дім. Після повномасштабного вторгнення лише у квітні сім’ї вдалося евакуюватися до Дніпра. На той момент під серцем Ольги вже було нове життя.

Зараз родина мешкає у Слобожанському та мріє про повернення додому до Маріуполя.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах