Яка ситуація з коронавірусом та ГРВІ у Дніпропетровській області

Яка ситуація з коронавірусом та ГРВІ у Дніпропетровській області

Яка ситуація з коронавірусом та ГРВІ у Дніпропетровській області - фото: freepik.com

Події
03 сiчня 2023 15:20

У Дніпропетровській області продовжують фіксувати випадки захворюванності на ГРВ і коронавірус.

Як повідомили в Дніпропетровському обласному лабораторному центрі МОЗ, щотижнево серед мешканців області реєструють 5-6 тисяч випадків захворювання на коронавірус та ГРВІ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, у період з 23 по 29 грудня 2022 року у Дніпропетровській області на ГРВІ, включно із підозрою на коронавірусну інфекцію, захворіло 7183 людини, із них 2524 (35,1%) – діти віком до 17 років. У порівнянні з попереднім тижнем захворюваність зросла на 31%.

Варто зазначити, що в Україні продовжили термін дії карантину до 30 квітня 2023 року з метою запобігання розповсюдженню COVID-19.

Нагадаємо, у Дніпрі у перші дні січня зафіксували температурний рекорд. Початок нового 2023 року видався дуже теплим. Так, 2 січня 2023 року у Дніпрі зафіксували +11 градусів. Ясна погода спостерігалася весь день. Також не було снігу.  За словами керівника Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології Василя Грінчака, за період спостережень з 1886 року максимальну температуру повітря +9,6 градусів було відмічено в цей день 1953 року. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах