Історичний максимум: у Дніпрі зафіксували температурний рекорд

Історичний максимум: у Дніпрі зафіксували температурний рекорд

Історичний максимум: у Дніпрі зафіксували температурний рекорд - фото: suspilne.media

Події
03 сiчня 2023 13:32

У Дніпрі у перші дні січня зафіксували температурний рекорд. Початок нового 2023 року видався дуже теплим.

Так, 2 січня 2023 року у Дніпрі зафіксували +11 градусів. Ясна погода спостерігалася весь день. Також не було снігу. 

За словами керівника Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології Василя Грінчака, за період спостережень з 1886 року максимальну температуру повітря +9.6 градусів було відмічено в цей день 1953 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сьогодні, 3 січня 2023 року, у Дніпрі та області також спостерігаються рекордні +10 градусів тепла. Історичний максимум температури повітря в цей день дорівнював +7 ℃ і був зареєстрований метеорологами 1953 року, пише "Мета погода". 

Василь Грінчак зазначив, що вже з 6 січня погода на Дніпропетровщині зміниться. Можливий сніг та температура до -15 градусів вночі.

Нагадаємо, у січні у Дніпрі очікуються морози та снігопади, але продовжаться вони недовго. За попередніми прогнозами синоптиків, на початку першого тижня січня у Дніпрі буде тепло. Зима згадає, що вона зима третього тижня січня. Тоді температура опуститься до 2-7 градусів морозу. При цьому вночі до -13. Снігопади очікуються з 20 січня, причому досить відчутні. З 23 січня до кінця місяця теж будуть морози. Стовпчик термометра опуститься до 8-10 градусів нижче за нуль. Прогнозують сніг, часом із дощем. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах