У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку: що йому загрожує

У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку: що йому загрожує

У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку: що йому загрожує - фото: kuryer.if.ua

Події
02 сiчня 2023 16:10

У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку. Йому загрожує до 15 років під вартою або довічне ув’язнення.

Подія сталася 27 вересня 2022 року. В цей день мешканець Кам’янського помітив у дворі багатоповерхового будинку двох дітей, які поверталися додому. Він зайшов з ними до під’їзду і представився лікарем. Після цього потрапив разом з малечею до їхньої квартири. Переконавшись, що в оселі немає дорослих, чоловік попросив 7-річного хлопчика почекати в іншій кімнаті, а сам зґвалтував 8-річну дівчинку. Про це повідомляє Дніпровська обласна прокуратура.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час обшуку за місцем помешкання злочинця, правоохоронці знайшли корпус ручної оборонної осколкової гранати. Зараз він перебуває під вартою.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 36-річного чоловіка за фактом зґвалтування малолітньої дитини та незаконного придбання, зберігання вибухової речовини та боєприпасів без передбаченого законом дозволу (частина 6 стаття 152, частина 1 стаття 263 КК України). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Також відомо, що раніше цей чоловік був неодноразово засуджений за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах