Рятувальники і поліцейські розповіли, як минула новорічна ніч у Дніпропетровській області

Рятувальники і поліцейські розповіли, як минула новорічна ніч у Дніпропетровській області -

Рятувальники і поліцейські розповіли, як минула новорічна ніч у Дніпропетровській області - фото: pexels.com

Події
02 сiчня 2023 13:07

У Дніпропетровській області у новорічну ніч сталися одна пожежа, дрібне хуліганство та трохи більше десятка випадків використання піротехніки.

Правоохоронці та рятувальники розповіли, як минула новорічна ніч у Дніпропетровській області. Вони зазначили, що правопорушень і надзвичайних ситуацій було в рази менше, ніж у попередні роки.

Заступник начальника ГУНП у Дніпропетровській області Володимир Богоніс розповів, що такого в області ще не було. За його словами, ніч на 1 січня минула навіть спокійніше, ніж навіть у звичайні вихідні дні. Правоохоронці не зафіксували жодного тяжкого або особливо тяжкого правопорушення – лише хуліганство.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Богоніс додав, що серед іншого в області ставалися побутові сварки з бійками. Також люди скоювали адміністративні правопорушення – гучно себе вели напідпитку у громадських місцях. Найчастіше розпивали алкогольні напої на дитячих майданчиках поряд із будинком.

На Дніпропетровщині зафіксували 11 випадкiв використання піротехнічних засобів. Зокрема, петард та салютів. Одну людину затримали. 35-річний мешканець Дніпра ввечері напідпитку запускав з балкона феєрверки. Порушнику загрожує штраф до 34 тисяч гривень або обмеження волі до п'яти років. Яке саме покарання він отримає – вирішить суд.

Заступник начальника з питань реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Олег Кушнірук розповів, що у новорічну ніч рятувальники лише один раз виїжджали на пожежу. Вона сталася у Магдалинівці Новомосковського району – там горів у гаражі атвомобіль, ніхто з людей не постраждав. рятувальники протягом години загасили вогонь. Далі ДСНСники чергували у штатному режимі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах