У Дніпропетровській області затримали любительку "руського міра"

У Дніпропетровській області затримали любительку "руського міра"

У Дніпропетровській області затримали любительку "руського міра" - фото: slovoidilo.ua

Події
30 грудня 2022 10:47

У Павлограді на Дніпропетровщині поліцейські викрили та затримали прихильницю РФ. Її підозрюють у колабораціонізмі.

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, жінка на своїй сторінці у забороненій соцмережі публікувала дописи на підтримку дій ворога на території України.

У Павлограді жінка підтримувала окупацію українських населених пунктівУ Павлограді жінка підтримувала окупацію українських населених пунктів - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

28 грудня правоохоронці провели обшук за місцем мешкання і вилучили комп’ютер. Жінку затримали та доставили до Павлоградського районного відділу поліції для встановлення всіх обставин злочину.

29 грудня мешканці Павлограда повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статею 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років.

Нагадаємо, 15 грудня близько 11:45 до поліції Марганця на Дніпропетровщині звернулися місцеві жителі. Вони повідомили про чоловіка, який на вулиці Горького пропагував комунізм. На місце події приїхали правоохоронці. Вони побачили, що у містянина був червоний прапор із символікою тоталітарного режиму. При цьому чоловік виголошував антиукраїнські гасла, розповіли у ГУНП у Дніпропетровській області. Відносно агітатора відкрили кримінальне провадження та повідомили йому про підозру. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах