Як у Дніпрі будуть відключати світло 28 грудня: графік

Як у Дніпрі будуть відключати світло 28 грудня: графік -

Як у Дніпрі будуть відключати світло 28 грудня: графік - фото: pexels.com

Події
28 грудня 2022 09:43

У середу, 28 грудня, у Дніпрі заплановані стабілізаційні відключення електропостачання. Наразі діють складені раніше графіки.

Як повідомили у ДТЕК "Дніпровські електромережі", наразі у Дніпропетровській області діють оновлені графіки відключення світла. Переглянути графіки можна за посиланням.

Щоб дізнатися, коли у вас буде світло – введіть свій населений пункт та адресу у відповідні поля та ознайомтесь з графіком електропостачання. Енергетики будуть намагатися відключати світло так, щоб електропостачання було відсутнє не більше чотирьох години через п'ять годин наявності світла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В "Укренерго" зазначили, що дефіцит потужності в системі дещо скоротився завдяки збільшенню обсягів виробництва електростанцій. Після аварійно-відновлювальних робіт включено в мережу блок на одній з теплових електростанцій, що постраждала під час однієї з останніх російських ракетних атак. Утім, наявної потужності в системі все одно недостатньо, щоб задовольнити всі потреби споживачів в країні. Тому що в енергосистемі водночас збільшився і рівень споживання.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах