Дружина не бачила його майже рік: у Дніпрі врятували важкопораненого бійця

Дружина не бачила його майже рік: у Дніпрі врятували важкопораненого бійця -

Дружина не бачила його майже рік: у Дніпрі врятували важкопораненого бійця - фото: facebook.com/rsa010963

Події
25 грудня 2022 13:12

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова кожного дня рятують військових та цивільних, які отримали важкі поранення через воєнні дії.

Головлікар Сергій Риженко розповів, що реаніматологи і хірурги врятували Сергія, який отримав поранення на Донбасі. Ще кілька днів тому здавалося, що його врятувати не вдасться. Чоловік майже рік не бачився зі своєю дружиною Ольгою, яка з трьома синами пережила окупація у Херсоні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У першій реанімації Мечнікова реаніматологи і хірурги Сергію дали ще одне життя. Ольга не бачилася з чоловіком майже рік. Вона у Херсоні з трьома малими синами пережила окупацію, він – на Донбасі. Маленький ковток надії на життя і на зустріч з'явився, коли Сергій самостійно задихав. Щохвилини молитви з Богом в душі і у серці принесли довгоочікуваний результат. Їх зустріч, життя і кохання продовжуються. Готуються разом до переїзду на реабілітацію, – написав Сергій Риженко.

Нагадаємо, що у ніч на 25 грудня російські війська з важкої артилерії обстріляли Нікополь у Дніпропетровській області. Внаслідок атаки ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах