Як минула ніч на 25 грудня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 25 грудня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 25 грудня у Дніпропетровській області - фото: slovoidilo.ua

Події
25 грудня 2022 09:05

Російські війська продовжують атакувати територію Дніпропетровської області. У ніч на 25 грудня під ворожим обстрілом вкотре опинився Нікопольський район.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що уночі з важкої артилерії обстріляли Нікополь. Внаслідок атаки ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі представники ДСНС обстежують уражені території. Також вони з’ясовують наслідки атаки.

В інших районах Дніпропетровської області ніч минула без оголошення повітряних тривог і надзвичайних ситуацій. На ранок усе спокійно.

Щодо оперативної обстановки на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем ЗСУ, запевнив керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів, здійснюючи при цьому обстріли мирних громад вздовж правого берега Дніпра.

Нагадаємо, що Дніпро знову увійшов до графіка планових, а не аварійних відключень, тому для безпеки та зручності людей на вулицях міста частково запрацює зовнішнє освітлення. Це допоможе зменшити кількість ДТП, розбійних нападів та фактів псування майна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах