У Дніпрі пораненому військовому заборонили користуватися ліфтом через "борги"

У Дніпрі пораненому військовому заборонили користуватися ліфтом через "борги"

У Дніпрі пораненому військовому заборонили користуватися ліфтом через "борги" - фото: facebook.com/fajnemistodnipro

Події
22 грудня 2022 17:48

У Дніпрі поранений військовий не може користуватися ліфтом через "борги" перед ОСББ.

Військовий з Дніпра отримав перелом ноги під час виконання бойового завдання. Тиждень тому він повернувся додому на лікування. Пораненому чоловіку довелося підніматися на 10-й поверх самотужки, а не на ліфті. Про інцидент повідомили мешканці ОСББ "Затишна оселя", пишуть на сторінці "Файне місто Дніпро" у Facebook. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як виявилося, управителі будинку заборонили військовому користуватися ліфтом через борги перед ОСББ, які мала його родина.

Також жителі повідомляють, що навіть після того, як борги були сплачені управительки відмовилися відразу дати ключ сім’ї, а сказали почекати декілька тижнів.

Зараз поранений військовий змушений двічі на тиждень сам підійматися на десятий поверх до своєї квартири і спускатися, адже йому потрібно їздити на реабілітацію.

Нагадаємо, Дніпровські лікарі врятували 23-річного хлопця, який отримав серйозні поранення. Як розповів головлікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, бійця зовуть Дмитро, йому 23 роки, а мешкав він у місті Кропивницький. До лікарні Мечникова хлопця доправили з відірваними руками, обгорілим обличчям, численними переломами, пораненням живота. Він майже нічого не бачить. Реаніматологи політравми зробили неможливе – врятували його життя. Зараз Дмитро дихає без апарата штучної вентиляції легень і розмовляє. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах