Чоловік здавав окупантам позиції ЗСУ на Дніпропетровщині: що йому загрожує

Чоловік здавав окупантам позиції ЗСУ на Дніпропетровщині: що йому загрожує

Чоловік здавав окупантам позиції ЗСУ на Дніпропетровщині: що йому загрожує - фото: t.me/dnipr_gp_gov_ua

Події
22 грудня 2022 16:21

У Дніпропетровській області затримали мешканця, який здавав ворогу розташування військових ЗСУ на території Нікопольського району. Його судитимуть.

Як повідомили в прокуратурі Дніпропетровської області, мешканець міста Марганець через мессенджер "Телеграм" здавав солдатам РФ інформацію про місця розташування, переміщення військових ЗСУ та їх техніки на території Нікопольського району. Також відомо, що він незаконно користувався вибуховими пристроями.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловіка затримали. Стосовно нього до суду скеровано обвинувальний акт за фактом вчинення державної зради в умовах воєнного стану та незаконного поводження з вибуховими речовинами та пристроями без передбаченого законом дозволу (частина 2 статті 111, частина 1 статті 263 КК України).

Зараз винний перебуває під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах