"Я вожу людей, а не псин": у Павлограді водій ображав волонтерок та пошукових собак

"Я вожу людей, а не псин": у Павлограді водій ображав волонтерок та пошукових собак

"Я вожу людей, а не псин": у Павлограді водій ображав волонтерок та пошукових собак - фото:

Події
21 грудня 2022 12:51

У Павлограді Дніпропетровської області водій автобуса не впустив двох волонтерок з собаками пошуково-рятувального загону "Антарєс". Це ті самі дівчата та пси, які шукали загиблих у Дніпропетровській, Харківській, Донецькій областях.

Як повідомила керівниця загону "Антарєс" Лариса Борисенко, інцидент стався вчора, 20 грудня, із водієм маршрутки №13. Чоловік не дозволив заходити до салону двом дівчатам із пошуковими собаками, які поверталися із важкого кількагодинного тренування та ображав їх.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом одна з волонтерок все ж потрапила всередину маршрутки, а перед другою водій зачинив двері та залишив її на зупинці. Чоловік не хотів слухати про те, що це собаки, які шукають полеглих героїв та загиблих цивільних людей. Втім, продовжував ображати дівчину.

– Дослівно, Карина Колесніченко: "Сказав що не хоче нас брати і наступного разу більше однієї собаки брати не буде, бо "я вожу людей, а не псин". Слова про те, що ці собаки рятувальники і працюють на вибухах, шукають полеглих воїнів ігнорував і називав мене хворою, що я ту війну взагалі не бачила, – написала Лариса Борисенко та додала відеодоказ. 

Вона також додала, що за собак волонтерки завжди платять окремо таку саму суму, як і інші люди. Також жінка зазначила, що всі песики були в намордниках, на коротких повідцях, в нашийниках-фіксаторах та в спеціальних нашийниках, які контролюють собаку.

Крім цього, керівниця пошукового загону залишила звернення на "Гарячу лінію" міського голови.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах