У Дніпрі та області за ніч сталося чотири пожежі: є загиблий

У Дніпрі та області за ніч сталося чотири пожежі: є загиблий

У Дніпрі та області за ніч сталося чотири пожежі: є загиблий - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
21 грудня 2022 10:21

У ніч на 21 грудня у Дніпропетровській області сталося чотири масштабні пожежі у квартирах та будинках. На жаль, є загиблий.

Одна з пожеж сталася у Дніпрі на вулиці Беляєва Амур-Нижньодніпровського району. Там горіла квартира на п’ятому поверсі 14-поверхового будинку. Вогонь пошкодив домашні речі на площі 10 квадратних метрів. З людей ніхто не постраждав. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вночі у Дніпрі сталася ще одна пожежа на проспекті Богдана Хмельницького Шевченківського району. Там горіла двокімнатна квартира, розташована на першому поверсі 5-поверхового будинку. Вогонь знищив домашнє майно на площі 10 квадратних метрів.

Смертельна пожежа цієї ночі сталася у Дніпропетровській області. Так, у місті Верхівцеве на вулиці Центральній горів приватний житловий будинок. Під час гасіння вогню, рятувальники виявили тіло загиблого 43-річного чоловіка. Внаслідок пожежі пошкодилися домашні речі і конструкції будинку на площі 40 квадратних метрів.

В ніч на 21 грудня пожежа також виникла у селі Гупалівка Чернеччинської сільської територіальної громади Новомосковського району. Там на вулиці Шкільній горів одноповерховий приватний будинок. Вогонь знищив дах оселі на площі 80 квадратних метрів. На щастя, люди не постраждали.

На Дніпропетровщині за ніч сталося чотри пожежіНа Дніпропетровщині за ніч сталося чотри пожежі - фото: .facebook.com/MNSDNE
На пожежі у будинку загинув чоловікНа пожежі у будинку загинув чоловік - фото: .facebook.com/MNSDNE

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах