Прилетіло 70 снарядів: окупанти обстріляли Дніпропетровську область

Прилетіло 70 снарядів: окупанти обстріляли Дніпропетровську область -

Прилетіло 70 снарядів: окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
21 грудня 2022 09:29

У ніч на 21 грудня російські окупанти обстріляли Дніпропетровську область. Внаслідок цього пошкоджені будинки та лінії електропередач.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що під ворожим ударом знову опинився Нікопольський район. Уночі окупанти шість разів скерували свої реактивні системи залпового вогню "Град" та важку артилерію на мирні населені пункти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти обстріляли Дніпропетровську область  -Окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Росіяни обстріляли три громади – Марганецьку, Мирівську та Червоногригорівську. Туди прилетіло щонайменше 70 снарядів. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

У Червоногригорівській та Марганецькій громадах пошкоджені з десяток приватних будинків, декілька господарських споруд, автомобілі, газогін та лінії електропередач.

Російські війська вдарили по Нікопольському району  -Російські війська вдарили по Нікопольському району - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Червоногригорівці сталася пожежа у приватному обійсті. Рятувальники вогонь уже приборкали. У Мирівській громаді наслідки ворожого удару ще з’ясовуються.

В інших районах ніч була тихою – без оголошення повітряних тривог і атак. На ранок все спокійно.

За словами голови військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебуває повністю під контролем ЗСУ. За інформацією Генштабу ЗСУ, підтверджено, що по пункту постійної дислокації ворога було завдано удару у районі Чаплинки Херсонської області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах