У Дніпрі чоловік за 11 тисяч доларів переправляв за кордон військовозобов'язаних

У Дніпрі чоловік за 11 тисяч доларів переправляв за кордон військовозобов’язаних

У Дніпрі чоловік за 11 тисяч доларів переправляв за кордон військовозобов’язаних - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Події
19 грудня 2022 14:48

У Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який організував злочинну схему та незаконно переправляв за кордон військовозобов’язаних.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП Дніпропетровської області, 25-річний мешканець Дніпра виготовляв підроблені медичні довідки, аби чоловіки могли не підпадати під мобілізацію та виїжджати за кордон. За це йому платили 11 тисяч доларів. 

Також було встановлено, що він розповідав чоловікам, як правильно перетнути кордон з цими документами та супроводжував їх до прикордонного пункту.

14 грудня чоловіка затримали під час отримання грошей за підробне посвідчення про відстрочку від призову та довідку військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вдома у 25-річного організатора схеми провели обшук. Там знайшли і вилучили ще три набори документів на військовозобов’язаних, яким він планував посприяти у виготовленні підроблених довідок для безперешкодного перетину кордону України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах