Закрила собою доньку: у Дніпрі рятують жінку, яка постраждала від обстрілу Кривого Рогу

Закрила собою доньку: у Дніпрі рятують жінку, яка постраждала від обстрілу Кривого Рогу

Закрила собою доньку: у Дніпрі рятують жінку, яка постраждала від обстрілу Кривого Рогу - фото: facebook.com/rsa

Події
19 грудня 2022 13:47

У Дніпрі в лікарні імені Мечникова рятують жінку, яка постраждала внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу 16 грудня. Вона закрила собою маленьку доньку та отримала дуже важкі травми.

16 грудня ворожа ракета влучила у житловий будинок у Кривому Розі. Тоді загинуло п'ять людей, ще 13 постраждало. Серед них 35-річна Марина, яка в момент ракетного удару знаходилася у квартирі. Вона встигла прикрити своїм тілом 1-річну доньку та відчула різкий удар по голові. В сусідній кімнаті знаходилися бабуся та старша донька. Про це повідомляє генеральний директор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він зазначив, що жінка втратила свідомість, а від квартири залишилися старі колоди та шматки цегли. Марину терміново доправили у лікарню імені Мечникова та поклали у реанімаційне відділення. Було встановлено, що уламок пройшов через лобову частку, зруйнував лобну пазуху та залишив масу кісткових переломів.

Коли жінка прийшла до тями, вона майже нічого не пам'ятала. Молодий лікар Вадим Ботиков під керівництвом Андрія Сірка, провів унікальну операцію і врятував ще одне життя.

– Сьогодні повертається пам'ять. Нам у Мечникова судилося життя Марини відновлювати. Марина, заплющуючи очі, завжди тепер бачить свою родину. Щастя є, я знаю, коли всі живі, – розповів Сергій Риженко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах