Двоє людей загинули: подробиці ракетного удару по Кривому Рогу

Двоє людей загинули: подробиці ракетного удару по Кривому Рогу -

Двоє людей загинули: подробиці ракетного удару по Кривому Рогу - фото умовне: spreso.tv

Події
16 грудня 2022 10:50

Сьогодні зранку, 16 грудня, російські війська завдали масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Стали відомі подробиці.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що у Кривому Розі ворожа ракета вдарила у житловий будинок. Внаслідок цього зруйновано один із під’їздів.

Наразі відомо, що через "прильот" загинули двоє людей. Щонайменше п’ятеро людей отримали поранення, серед них двоє дітей. Усіх постраждалих госпіталізували у лікарню.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що близько 07:50 у Дніпропетровській області оголосили повітряну тривогу. Згодом у соціальних мережах з’явилися повідомлення про вибухи у Дніпрі та Кривому Розі.

Очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул підтвердив влучання ворожих ракет у Кривому Розі. Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко уточнив, що є влучання у житловий будинок. За його словами, є руйнування, а під завалами можуть перебувати люди. Наразі на місці працюють екстрені служби.

Наслідки ворожих обстрілів уточнюються. Жителів Дніпропетровщини закликають перебувати у безпечних місцях до завершення повітряної тривоги.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах