Леся Нікітюк зняла випуск свого тревел-шоу про Дніпропетровщину під час війни

Леся Нікітюк зняла випуск свого тревел-шоу про Дніпропетровщину під час війни

Леся Нікітюк зняла випуск свого тревел-шоу про Дніпропетровщину під час війни - фото: youtu.be/Леся Нікітюк

Події
15 грудня 2022 18:20

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк зняла випуск свого тревел-шоу "Ле Маршрутка" про Дніпропетровщину. У ньому вона показала та розповіла, як живе Дніпро та область під час війни.

Взимку 2023 року на Новому каналі презентували новий сезон тревел-шоу "Ле маршрутка" з Лесею Нікітюк. У ньому телеведуча їздить по Україні та розповідає, як живуть міста та громади під час війни. Влітку "Ле маршрутка" завітала до Дніпропетровщини.

Після візиту до Дніпра Леся Нікітюк розповіла, що це місто, яке з початком повномасштабного вторгнення тримає медичний фронт. Саме тут лікують важкопоранених воїнів та мирних людей, які постраждали від ворожих дій. Так, ведуча показала, як саме надають допомогу дніпровські лікарі та з якими складнощами вони стикаються кожен день. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі проживає найбільше вимушених переселенців з Луганської області. Тому ведуча також поспілкувалася з луганчанами.

Крім Дніпра, Леся Нікітюк відвідала і Кривий Ріг. Тут ведуча показала, як волонтери власноруч роблять димові шашки для наших військових, аби ті могли швидко та непомітно вибивати ворога з української території.

У випуску можна також переконатися, з якою небезпекою стикаються дніпровські пожежники, коли ліквідовують наслідки після ракетних ударів, обстрілів та інших надзвичайних ситуацій. Також дізнатися, як стати донором та здати кров для військових. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах