Чи відкриють цієї зими ковзанку на Європейській площі у Дніпрі

Чи відкриють цієї зими ковзанку на Європейській площі у Дніпрі

Чи відкриють цієї зими ковзанку на Європейській площі у Дніпрі - фото: tch.com.ua

Події
13 грудня 2022 17:56

Кожного року, з настанням зими, у центрі Дніпра на Європейській площі встановлювали велику ковзанку. Тому покататися на ковзанах під відкритим небом стало зимовою традицією та улюбленим заняттям більшості мешканців міста. Однак цього року у зв’язку з військовим станом головна льодова арена може не відкритися.

Як повідомила адміністраторка Юлія, наразі інформації про відкриття ковзанки Roshen немає. Як тільки щось буде відомо, жителів та гостей Дніпра одразу про це повідомлять.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Директ просто завалений питаннями, чи буде цього року ковзанка? На жаль цього року, поки що, я не маю інформації щодо відкриття сезону. Як тільки щось знатиму, відразу вам обов’язково повідомлю, – написала адміністраторка Юлія на офіційній сторінці ковзанки у Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Каток на площади Днепр (@ice.dnepr)

Нагадаємо, сьогодні, 13 грудня, у Дніпрі вперше за цю зиму випав сильний сніг. У місті спостерігається справжня зимова казка. Вранці у Дніпрі розпочався дрібний дощ зі снігом. Згодом на зміну йому пішов лапатий сніг. Він буде йти до вечора. За прогнозами синоптиків у місті станом на 16:00 +1 градус тепла. Вночі стовпчик термометра опуститься до -1 градуса морозу. Завтра, 14 грудня, опадів не очікується. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах