У районі Дніпропетровської області змінили час комендантської години

У районі Дніпропетровської області змінили час комендантської години

У районі Дніпропетровської області змінили час комендантської години - фото: lozova.city

Події
13 грудня 2022 13:44

У Криворізькому районі на Дніпропетровщині змінили час комендантської години. Тепер вона триватиме менше.

Як повідомив голова Криворізької районної адміністрації Євген Ситниченко, відсьогодні, 13 грудня, комендантська година у Криворізькому районі буде тривати з 23:00 до 05:00. Відповідне розпорядження опублікували на сайті Криворізької райдержадміністрації. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Також хотів би попередити про зміну комендантської години у Криворізькому районі, а це 15 громад – три міські, дві селищні і 10 сільських громад. Відтепер комендантська година починає діяти з 23 години і закінчується о 5 ранку. Прошу дотримуватися визначеного часу, – зазначив Євген Ситниченко.

Він також додав, що ситуація у Криворізькому районі залишається спокійною.

Нагадаємо, сьогодні, 13 грудня, у Кривому Розі запустили електротранспорт. Як повідомив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, місцевій владі Кривого Рогу вдалося домовитися з НЕК "Укренерго" та ДТЕК. Так, сьогодні о 12:00 на лінії вивели тролейбуси, трамваї та швидкісний трамвай.

Крім цього, ввечері у Кривому Розі намагатимуться ввімкнути вуличне освітлення. Проте загальна кількість зовнішнього освітлення, що працюватиме не перевищуватиме 30%. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах