Поліція показала ракети, якими окупанти обстріляли Дніпропетровщину

Поліція показала ракети, якими окупанти обстріляли Дніпропетровщину

Поліція показала ракети, якими окупанти обстріляли Дніпропетровщину - фото: bbc.com

Події
07 грудня 2022 15:32

Два дні поспіль окупанти обстрілювали з важкої артилерії та "Ураганів" Нікопольський район Дніпропетровської області. У поліції показали фото наслідків.

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, окупанти поцілили по місту Нікополь, Червоногригорівській, Покровській та Марганецькій громадах. Внаслідок обстрілу 6 грудня та 7 грудня в населених пунктах пошкоджені понад 15 споруд – будівля коледжу, приватні будинки, господарчі споруди, магазини та офіси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У поліції показали ракети, якими окупанти вдарили по мирним містам і селам та наслідки ворожих ударів.

У поліції показали ракети, якими війська РФ вдарили по Нікопольському районуУ поліції показали ракети, якими війська РФ вдарили по Нікопольському району - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Наслідки ворожих осбстрілів Дніпропетровської областіНаслідки ворожих осбстрілів Дніпропетровської області - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Нагадаємо, сьогодні вночі, 7 грудня, армія РФ атакувала Дніпропетровську область дронами-камікадзе. Важкою артилерією та "Ураганами" окупанти обстріляли Нікопольський район. Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, ворог скерував на Дніпропетровщину вісім дронів-камікадзе. Всі безпілотники збили військові з повітряного командування "Схід". За попередньою інформацією, це були "Shahed-136". На щастя, люди не постраждали. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах