Скільки коштує орендувати генератор у Дніпрі та які умови

Скільки коштує орендувати генератор у Дніпрі та які умови

Скільки коштує орендувати генератор у Дніпрі та які умови - фото: pixabay.com

Події
06 грудня 2022 13:02

У зв’язку з ворожими атаками на енергооб’єкти нашої країни, у Дніпрі вже який тиждень поспіль діють аварійні відключення світла. При таких умовах працювати та жити дуже складно. Тому деякі мешканці вирішили придбати генератор, незважаючи на його дороговартість. Аби не витрачати великі кошти, такий пристрій також можна арендувати.

Розповідаємо, скільки коштує та які умови оренди генератора у Дніпрі.

Де орендувати генератор

Знайти пропозиції про оренду генератора можна на платформі онлайн-оголошень ОЛХ та на інших онлайн-ресурсах у Інтернеті. Орендувати пристрій можна на добу, кілька днів, тиждень і навіть місяць.

Скільки коштує орендувати генератор у Дніпрі

Ціна оренди генератора залежить від кількості днів, його потужності і самого виду пристрою.

Наприклад за бензиновий генератор потужністю у 2 кВт, завдяки якому можна зарядити телефон, комп’ютер та іншу побутову техніку, доведеться заплатити від 400 гривень за годину та до 900 гривень за три години. Оренда такого генератора, але вже потужністю 3,2 кВт обійдеться у 600 гривень за добу, 7,2 кВт – від 700 гривень за добу, 9,5 кВт – від 900 гривень за добу. 

Дизельний генератор потужністю 5,5 кВт можна орендувати від 1500 гривень за добу. 

Оренда генератора у ДніпріОренда генератора у Дніпрі - фото: olx.ua

Умови оренди генератора

Щоб оформити аренду генератора, власники можуть попросити копію паспорта або іншого документа, що посвідчує особу та грошовий завдаток у розмірі від 5 тисяч гривень. Крім цього, до 500 гривень потрібно віддати за доставку підключення та інструктаж. Також доведеться окремо купити бензин чи дизель.

Нагадаємо, 5 грудня РФ вкотре масово атакувала енергооб’єкти України. Тому сьогодні, 6 грудня, у Дніпропетровській області знову введені екстрені відключення світла. Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, через масовану ракетну атаку РФ на об’єкти енергетичної інфраструктури, у Дніпропетровській області зараз діють екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень поки що не застосовуються. До них повернуться щойно ситуація в енергосистемі стабілізується. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах