Чи буде працювати електротранспорт у Дніпрі 6 грудня

Чи буде працювати електротранспорт у Дніпрі 6 грудня

Чи буде працювати електротранспорт у Дніпрі 6 грудня - фото: vgorode.ua

Події
05 грудня 2022 17:49

Завтра, 6 грудня, у Дніпрі електротранспорт не працюватиме.

Як повідомили в департаменті транспорту, тролейбуси та трамваї завтра не вийдуть на маршрути у зв’язку з проблемами енергопостачання.

Там також додали, що всі автобусні маршрути за напрямками електротранспорту додатково посилені. Про будь-які зміни буде повідомлено додатково. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, сьогодні, 5 грудня, ворог знову завдав масового ракетного удару по енергетичній та критичній інфраструктурі України. Як повідомив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, внаслідок ракетних ударів є руйнування на енергооб'єктах. Тому можливі масштабні відключення світла. Він також закликав мешканців заряджати павербанки та робити запаси води.

В усіх громадах Дніпропетровщини працюють "пункти незламності". Там можна зігрітися, підзарядити гаджети, випити чаю. Місцезнаходження та адреси "пунктів незламності" у вашому населеному пункті дивіться за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах