Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області

 Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області - фото: freepik.com

Події
05 грудня 2022 16:34

У Дніпропетровській області знизилась захворюваність на коронавірус.

Як повідомили у Дніпропетровському обласному лабораторному центрі МОЗ, за минулий тиждень на Дніпропетровщині зареєстровано 447 випадків COVID-19. Це на 38% менше ніж на минулому тижні. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року – захворюваність знизилась у 10 разів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Всього з початку пандемії в області зареєстровано 347 278 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Кількість захворілих дорослих за весь час – 92,5%, дітей до 17 років – 7,5%.

На звітному тижні в Дніпропетровській області спалахи інфекційних хвороб не зареєстровані.

За даними епідеміологічного моніторингу захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) знаходиться на низькому рівні. До закладів охорони здоров’я області за медичною допомогою звернулося 4901 особа, що на 15,3% менше попереднього тижня.

Нагадаємо, сьогодні, 5 грудня, ворог знову завдав масового ракетного удару по енергетичній та критичній інфраструктурі України. Є руйнування. У Дніпропетровській області можливі масштабні відключення світла. Мешканців закликають заряджати павербанки та робити запаси води. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах