У Дніпропетровській області сьогодні вимикатимуть світло за графіком

У Дніпропетровській області сьогодні вимикатимуть світло за графіком

У Дніпропетровській області сьогодні вимикатимуть світло за графіком - фото: unsplash.com

Події
05 грудня 2022 09:28

З 5 грудня Дніпропетровська область повертається до графіків стабілізаційних відключень світла.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, сьогодні на Дніпропетровщині будуть діяти графіки стабілізаційних відключень електроенергії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ознайомитись з графіком відключень можна тут. Щоб дізнатися коли вдома може бути відсутнє електропостачання вкажіть назву вулиці, номер будинку та дізнайтесь вашу групу та час можливої відсутності світла.

Енергетики також зазначають, що ситуація в енергосисистемі лишається складною. Тому жителів просять ставитися з розумінням до можливих відхилень.

– Однак ситуація в енергосистемі лишається складною. Тому просимо з розумінням поставитися до можливих відхилень, які можуть виникати для балансування енергосистеми. Робимо все можливе, щоб їх було якомога менше, – йдеться у повідомленні ДТЕК Дніпровські електромережі. 

Крім Дніпропетровської, до стабілізаційних відключень світла за графіком з 5 грудня повернулися Київська, Донецька та Одеська області.

Нагадаємо, російські війська у ніч на 5 грудня обстріляли Дніпропетровську область. Під ворожим ударом опинилися Кривий Ріг та Нікопольський район. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що після опівночі росіяни ударили трьома ракетами по Кривому Рогу. Вони влучили у промислове підприємство. Внаслідок цього загинув один працівник – рятувальники дістали його тіло з-під завалів зруйнованого виробничого цеху. Ще троє людей отримали поранення. Їх доправили до місцевої лікарні. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах