У Дніпропетровській області викрили прихильників РФ, які підтримували Путіна

У Дніпропетровській області викрили прихильників РФ, які підтримували Путіна

У Дніпропетровській області викрили прихильників РФ, які підтримували Путіна - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Події
02 грудня 2022 13:16

У Дніпропетровській області СБУ викрила чергових колаборантів, які поширювали антиукраїнські матеріали у соцмережах та підтримували дії окупантів на території України. 

Як повідомили в СБУ Дніпропетровської області, мешканка Павлограду, спілкуючись з родичами з РФ, вважала, що "руський мир" – це найкращий шлях для сучасної України. Аби донести свою позицію жінка поширювала проросійські матеріали у забороненій соцмережі "Однокласники". Її дописи були спрямовані на підтримку російського диктатора, ворожих військ та окупації українських територій.

СБУ викрила колаборантку з ПавлоградуСБУ викрила колаборантку з Павлограду - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одного уродженця РФ, який займався антиукраїнською агітацією, викрили у Павлоградському районі. Мешканець через свій акаунт у забороненій соцмережі розповсюджував проросійські заклики та заперечував збройну агресію країни-агресора. Також він публікував пости зі схваленням дій путінського режиму, підтримував окупацію українських територій і закликав до співпраці з ворогом.

Колаборанти підтримували дії окупантів та закликали до співпраці з ворогомКолаборанти підтримували дії окупантів та закликали до співпраці з ворогом - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Співробітники СБУ викрили антиукраїнських пропагандистів і припинили ворожу агітацію. Під час обшуків у них вдома правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які колаборанти використовували у протиправній діяльності.

Наразі двом російським прихильникам повідомлено про підозру за колабораційну діяльність.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах