Що робити з проїзними на електротранспорт у Дніпрі, який зараз не працює

Що робити з проїзними на електротранспорт у Дніпрі, який зараз не працює

Що робити з проїзними на електротранспорт у Дніпрі, який зараз не працює - фото: galinfo.com.ua

Події
02 грудня 2022 11:55

У Дніпрі з 29 листопада через аварійні відключення світла не працює весь наземний електротранспорт. Коли трамваї і тролейбуси відновлять роботу, наразі невідомо. У департаменті транспорту розповіли, що буде з проїзними, які мешканці придбали раніше. 

Як повідомили в департаменті транспорту ДМР, проїзні будуть подовжені на кількість днів, у які електротранспорт не працював. Це станеться одразу після того, як трамваї і тролейбуси знову вийдуть на маршрути. Тому дніпрянам не варто хвилюватися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Щодо проїзних: їх подовжать, але вже з початком руху, на кількість днів, у які електротранспорт не працював, – пояснили у департаменті транспорту.

Також там зазначили, що проїзні на грудень наразі не продаються.

Нагадаємо, з 29 листопада у Дніпрі електротранспорт не працює у зв'язку з проблемами енергопостачання. Натомість всі автобусні маршрути по напрямкам електротранспорту додатково посилені. Про зміни департамент транспорту та транспортної інфраструктури обов’язково повідомить. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах