Важкі переломи стегна і щелепи: у Дніпрі врятували 25-річного військового

Важкі переломи стегна і щелепи: у Дніпрі врятували 25-річного військового -

Важкі переломи стегна і щелепи: у Дніпрі врятували 25-річного військового - фото: facebook.com/dniprozdrav

Події
02 грудня 2022 11:26

У Дніпрі лікарі врятували 25-річного захисника, який отримав тяжкі поранення у одній з гарячих точок України.

Як повідомили у міському департаменті охорони здоров’я, 25-річний Михайло (ім’я змінено) професійний військовий із Дніпра. З початку повномасштабної війни боронить країну в одній з гарячих точок. У бою хлопець отримав вибухову травму – снаряд пошкодив йому стегно і лице. Рятували військового у його рідному місті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Військового у вкрай важкому стані госпіталізували у міську клінічну лікарню №4. У нього був відкритий перелом стегна та нижньої щелепи. За його порятунок взялася велика команда професіоналів. Лікарі займалися пошуком необхідних конструкцій, шукали волонтерів, щоб оплатити та доставити конструкцію.

У цей час анастезіологи вже готували Михайла до операції. Лікарі також встановили фіксації на щелепу та буквально годували хлопця через трубочку. Родина хлопця весь час була поряд, аби підтримати та полегшити його страждання. Професіоналізм щелепних хірургів та травматологів врятували життя бійцю. У щелепу була встановлена пластина, а у кістці на нозі спеціальна конструкція.

Майже чотири години важкої операції та чотири лікаря, що працювали одночасно, щоб не втрачати час. Команда медиків гідно впоралась з усіма випробовуваннями. Зараз поранений вже проходить етап реабілітації та почуває себе добре. Лікарі і досі стежать за пацієнтом, а він не перестає дякувати за порятунок.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах