У Дніпропетровській області викрили жінку на шахрайстві під час продажу цуценят

У Дніпропетровській області викрили жінку на шахрайстві під час продажу цуценят -

У Дніпропетровській області викрили жінку на шахрайстві під час продажу цуценят - фото: dp.npu.gov.ua

Події
01 грудня 2022 15:48

Жителька Кам’янського ошукувала людей, які хотіли купити в інтернеті цуценят малих порід. Вони перераховували гроші, але собак так і не отримували.

Як повідомили у ГУ НП у Дніпропетровській області, 33-річна жінка раніше мала судимість і ошукувала людей протягом трьох місяців. Так, на різних сайтах вона публікувала оголошення про продаж цуценят малих порід. З потенційними покупцями вона одразу домовлялася про передоплату та обіцяла відправити цуценя автомобілем прямо до місця призначення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До моменту отримання авансу жінка постійно листувалася із покупцями та надсилала їм фотографії тваринок. Коли гроші надходили на її банківську карту, то вона змінбвала номер мобільного телефону та особисті дані на дошці оголошень.

Вчора, 30 листопада, правоохоронці повідомили жінці про підозру у шахрайстві. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Також під час досудового розслідування буде перевірена причетність жінки до скоєння аналогічних злочинів.

Нагадаємо, що у Дніпрі сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Внаслідок події постраждав 13-річний хлопчик.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах