Як у Дніпропетровській області сьогодні будуть вимикати світло

Як у Дніпропетровській області сьогодні будуть вимикати світло

Як у Дніпропетровській області сьогодні будуть вимикати світло - фото: freepik.com

Події
30 листопада 2022 09:49

30 листопада у Дніпропетровській області продовжують діяти екстрені відключення світла.

Як повідомили в пресслужбі ДТЕК Дніпропровські електромережі, в регіоні відбуваються екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні.

За інформацією НЕК Укренерго, станом на 29 листопада виробники електроенергії забезпечують 70% споживання електроенергії в Україні. Дефіцит потужності наразі складає 30%.

Мешканцям також нагадують, що ощадливе використання електроенергії дозволить менше застосовувати обмеження, спрямовані на попередження аварій, а також дасть змогу енергетикам зосередитися на ремонтах пошкоджених об’єктів, які ускладнюються з кожною наступною ракетною атакою.

Нагадаємо, що загалом з 21 по 27 листопада аварійно-відновлювальні бригади повернули електрику у домівки 4,4 тисячі родин у 23 населених пунктах Дніпропетровської області, котрі були без світла через обстріли. Фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах