У міськраді Дніпра показали, як облаштовують бетонні захисні споруди

У міськраді Дніпра показали, як облаштовують бетонні захисні споруди

У міськраді Дніпра показали, як облаштовують бетонні захисні споруди - фото: dniprorada.gov.ua

Події
29 листопада 2022 17:11

У Дніпрі біля зупинок громадського транспорту продовжують встановлювати бетонні захисні споруди, аби мешканці могли перечекати там повітряну тривогу. У міськраді показали, як їх облаштовують всередині.

Як повідомив головний спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міської ради Іван Васючков, кожна захисна споруда буде підключена до електрики. Всередині там будуть двері та лавочки. А поруч – біотуалет.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Іван Васючков додав, що зараз у Дніпрі одночасно встановлюють шість захисних споруд. До кінця року планують зробити 28.

Одну із споруд вже майже повністю облаштували. Там залишилось провести електрику і вона буде готова до використання.

У Дніпрі продовжують встановлювати захисні спорудиУ Дніпрі продовжують встановлювати захисні споруди - фото: dniprorada.gov.ua

Всередині кожна захисна споруда матиме лавочки, двері та електрикуВсередині кожна захисна споруда матиме лавочки, двері та електрику - фото: dniprorada.gov.ua

У захисній споруді можна перечекати повітряну тривогуУ захисній споруді можна перечекати повітряну тривогу - фото: dniprorada.gov.ua

За словами головного художника Дніпра Сергія Білого, на встановлених захисних спорудах також будуть інформаційні таблички та прописані правила поведінки. Крім цього, їх розмалюють.

Нагадаємо, у цьому році у Дніпрі не встановлюватимуть новорічну ялинку, проте у містян буде можливість створити невеличке свято у себе вдома. Перший заступник начальника управління лісничого та мисливського господарства Валерій Величко розповів, що у 2022-му році у місті планують реалізувати близько 16 000 ялинок. Орієнтовні ціни на новорічні дерева можна переглянути тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах