Під Дніпром у будинку знайшли тіла трьох людей

Під Дніпром у будинку знайшли тіла трьох людей

Під Дніпром у будинку знайшли тіла трьох людей - фото умовне: facebook.com/MNSDNE

Події
28 листопада 2022 17:49

27 листопада у Підгородньому Дніпропетровської області у житловому будинку знайшли тіла трьох загиблих людей. 

Вчора, 27 листопада, 82 річна жінка прийшла до своєї 86-річної сестри, яка хворіла. Двері їй ніхто не відчинив, тому вона зателефонувала у поліцію. По прибуттю правоохоронці виявили у будинку тіла трьох людей. Про це повідомляє "ТСН". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Померла господиня лежала у оселі біля вхідних дверей. Її чоловіка знайшли на підлозі у кімнаті. Тіло ще одного загиблого виявили у ліжку.

За попередньою інформацією, трагедія сталася через те, що один із загиблих палив на дивані, нехтуючи правилами пожежної безпеки. Після чого ліжко почало тліти. Зараз на місці події працюють правоохоронці. 

Нагадаємо, на Дніпропетровщині за минулий тиждень зросла кількість випадків захворюваності на коронавірус. Як повідомили у Дніпропетровському обласному лабораторному центрі МОЗ, за минулий тиждень в регіоні зареєстрували 728 випадків COVID-19. Так, у порівнянні з попереднім тижнем захворюваність зросла на 4,6%. А у порівнянні з аналогічним періодом 2021 року – знизилась у 10,8 разів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах