Втратив нирку: у Дніпрі рятують важкопораненого хлопця

Втратив нирку: у Дніпрі рятують важкопораненого хлопця -

Втратив нирку: у Дніпрі рятують важкопораненого хлопця - фото: facebook.com/rsa010963

Події
28 листопада 2022 13:44

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова продовжують рятувати людей, які отримали тяжкі поранення через війну.

Ще одну історію порятунку розповів головлікар Сергій Риженко. Кулі та відламки розділили життя Віталія на "до" і "після". Хлопець вчився в ліцеї морського транспорту в Одесі. Закінчив його на відмінно та мріяв подорожувати світом. Проте війна розбила його юнацькі мрії та поламала всі плани.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Віталій провів у реанімації лікарні Мечникова десятки днів. Проте бажання говорити та жити зробили свою справу. Хлопець втратив нирку, але зберіг віру в життя та майбутнє. У цьому йому допомогла медсестра Марина – їй 40 років і вона виховує 14-річного сина.

- Віталій за цей час став навіть більше ніж син. Вона віддає йому все в робочий та неробочий час. І життя Віталія знову набуло сенсу. Він почав писати листи, говорити по телефону, не стаючи озлобленим і злим, вірячи в перемогу. Медсестра Марина завжди поруч, допомагаючи їсти, пити та вставати, – розповів Сергій Риженко.

У лікарні Мечникова врятували молодого хлопця -У лікарні Мечникова врятували молодого хлопця - фото: facebook.com/rsa010963

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах