Як минула ніч на 27 листопада у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 27 листопада у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 27 листопада у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
27 листопада 2022 09:10

Вночі 27 листопада окупанти знову обстріляли з "Градів" та важкої артилерії Нікопольський район. Повітряна тривога в містах і селах лунала майже 9 годин.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, російські війська п’ять разів поцілили по двох громадах – Червоногригорівській та Марганецькій. Обстріл вівся з тимчасово окупованого Енергодару. На щастя, минулося без постраждалих.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу у Червоногригорівській громаді пошкоджено шість приватних будинків, шість господарських споруд, автівки підприємтсва та гозопровід. У Марганецькій громаді представники ДСНС продовжують обстежувати території і з’ясовують деталі атак.

Окупанти обстріляли Нікопольський районОкупанти обстріляли Нікопольський район - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки та транспортВнаслідок обстрілу пошкоджені будинки та транспорт - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У інших районах Дніпропетровщини ніч минула спокійно.

Зранку під час повітряної тривоги у Кривому Розі місцеві мешканці чули вибух. Керівник Криворізької військової адміністрації підтвердив ракетну атаку. Деталі з'ясовуються. 

Нагадаємо, 26-го листопада у Дніпропетровській області перевищили ліміти споживання електроенергії, тому енергетики були змушені знову вводити екстрені відключення. Як повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, графіки відключень наразі не діють. Ситуація в енергетиці змінюється кожну хвилину. Він закликав людей максимально заощаджувати електрику, оскільки це допоможе вивести енергосистему з кризи. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах