У Дніпрі зросла кількість поранених внаслідок ракетного удару

У Дніпрі зросла кількість поранених внаслідок ракетного удару -

У Дніпрі зросла кількість поранених внаслідок ракетного удару - фото: t.me/dneproperatyv

Події
26 листопада 2022 13:38

Сьогодні, 26-го листопада, російські військові вдарили ракетою по приватному сектору у Дніпрі. Є постраждалі серед мирного населення.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що через ворожий удар по Дніпру постраждали шестеро людей. Одна із жінок перебуває у важкому стані.

Окрім цього, через ракетну атаку частково зруйновані сім приватних будинків. Внаслідок вибуху виникла сильна пожежа. Спочатку повідомлялося про одну постраждалу жінку. Її витягли з-під завалів та доправили до лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що близько 11:40 у Дніпрі було чутно сильний вибух. Згодом у місті оголосили повітряну тривогу. Після цього в одному з районів помітили стовп чорного диму. Міський голова Борис Філатов підтвердив "приліт". За попередньою інформацією, внаслідок атаки міські комунікації та інфраструктура не постраждали. Внаслідок цього є автоматичне відключення деяких ТП. На місце події вже виїхали всі аварійні служби.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах