На Набережній Заводській стався складний порив на трубопроводі

На Набережній Заводській стався складний порив на трубопроводі -

На Набережній Заводській стався складний порив на трубопроводі - фото: facebook.com/dmrblago

Події
26 листопада 2022 11:24

У Дніпрі на Набережній Заводській сталася серйозна аварія на водопроводі. На місці працюють фахівці.

Як повідомили у департаменті благоустрою та інфраструктури, на Набережній Заводській стався складний порив. Співробітники комунального підприємства "Дніпроводоканал" працюють без перерви на місці аварії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі тривають зварювальні роботи. У міській раді зазначають, що все йде за графіком. Близько 15:00 комунальники розпочнуть заповнювати трубопровід водою.

У Дніпрі тривають ремонтні роботи на трубопроводі -У Дніпрі тривають ремонтні роботи на трубопроводі - фото: facebook.com/dmrblago

Нагадаємо, що на лівому березі Дніпра через перенавантаження вийшли з ладу чотири колонки з водою, які лише нещодавно відкрили. Три колонки підрядник вже відремонтував, а четверту повинні відремонтувати найближчим часом. Зазначається, що ручні колонки просто не були розраховані на цілодобове навантаження. Зокрема зламалися металеві ручки, за допомогою яких люди викачують воду.

Також на правому березі Дніпра встановлюють ємності з технічною водою на випадок надзвичайної ситуації. При цьому її не рекомендують використовувати для приготування їжі та пити.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах