Як минула ніч на 26 листопада у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 26 листопада у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 26 листопада у Дніпропетровській області - фото умовне: slovoidilo.ua

Події
26 листопада 2022 09:23

Російські військові у ніч на 26 листопада вкотре атакували Дніпропетровську область. Під ворожим ударом опинився Нікопольський район.

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що окупанти за ніч п’ять разів обстріляли Нікопольський район з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

По Нікополю, Марганцю та навколишнім селам випустили майже 60 снарядів. Відомо, що внаслідок обстрілів ніхто з місцевих жителів не постраждав. Наразі рятувальники обстежують території, по яким вдарили росіяни. Також з’ясовуються деталі обстрілів. За попередніми даними, серйозних руйнувань інфраструктури чи житлових будинків немає.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук написав, що в інших районах Дніпропетровщини ніч минула спокійно і наразі все нормально. Радіаційний фон перебуває у нормі.

За словами радника начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Пискуна, ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебуває під повним контролем Збройних Сил України. Усі наші частини діють злагоджено та ефективно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах