Яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних - фото: pexels.com

Події
25 листопада 2022 17:54

За прогнозами синоптиків на вихідних, 26 та 27 листопада, у Дніпрі очікується хмарна та дощова погода.

Субота (26 листопада)

Прогноз погоди у Дніпрі на 26 листопадаПрогноз погоди у Дніпрі на 26 листопада - фото: sinoptik.ua

Весь день у Дніпрі буде похмурим. Зранку очікується дрібний дощ, який може посилитися ближче до вечора. Температура повітря вдень – +7 градусів, вночі – +5 градусів. Також прогнозується невеликий вітерець до 3 метрів за секунду. 

Неділя (27 листопада)

Прогноз погоди у Дніпрі на 26 листопадаПрогноз погоди у Дніпрі на 26 листопада - фото: sinoptik.ua

У Дніпрі хмарна погода протримається весь день. Також йтиме дощ, який припиниться ближче до вечора. Максимальна температура повітря в цей день – 5 градусів тепла. Одягайтеся тепло та не забувайте парасольки, коли йдете з дому.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області розгорнули "Пункти незламності". Прийти туди можуть всі бажаючі. Люди можуть перебувати у "Пунктах незламності" доки у місті немає електрики через ворожі удари по енергосистемі країни.

Намети встановлюють рятувальники з обласного управління ДСНС. У таких пунктах є світло, тепло, чай, цукор, медикаменти, санітайзери. Окрім цього, тут є інтернет Старлінк та теплова пушка, яка подає тепле повітря у приміщення. Такі "Пункти незламності" відкрилися по всій області у старостатах, школах, садочках, центрах соціальної підтримки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах